Op zoek naar een nieuwe crypto-godheid

0

Vorige week schreef ik over technologie die Disney overnam. Deze week heb ik het over de zoektocht naar een nieuwe crypto-messias.

 

Het grote ding

Elon heeft zijn welkom onder de crypto-illuminati versleten en de acolieten van Bitcoin zijn op zoek naar een nieuwe keizergod-koning.

 

Dit weekend zijn duizenden crypto-aanhangers en investeerders neergedaald op een conferentie met Bitcoin-thema in Miami, een zeer echte, zeer zwaar geproduceerde conferentie met crypto-beroemdheden en echte beroemdheden die allemaal op een missie zijn om golven te maken. Dogecoin koers verwachting is omhoog.

 

https://youtu.be/vzR9x_wt6HI

 

Ook al ben ik niet persoonlijk op de conferentie (panels van het hoofdpodium werden online live gestreamd), ik heb genoeg uitnodigingen in mijn e-mail voor afterparty’s met beroemdheden, open bars en eindeloze gesprekken over de gevaren van fiat. De cryptocurrency-gemeenschap is nooit groter of rijker geweest dankzij de meest vurige bull-run tot nu toe, en ondanks een behoorlijk opmerkelijke correctie in de afgelopen weken, geloven mensen dat het beste nog moet komen.

 

Ondanks dat ze zoveel hebben, lijkt het erop dat ze nog steeds een patroonheilige missen.

 

Voor de langste periode waren dat SpaceX en Tesla CEO Elon Musk die de valuta versterkten door Tesla ertoe aan te zetten contant geld op zijn balans in bitcoin te investeren, terwijl Tesla er ook op aandrong om bitcoin-betalingen voor zijn voertuigen te accepteren. Zoals ik in het verleden in deze nieuwsbrief heb opgemerkt, had Musk het moeilijk om het pure energieverbruik van het wereldwijde netwerk van bitcoin te verzoenen met zijn eco-krijger bravoure, wat leek te leiden tot zijn milde en ongelijke excommunicatie (hoewel ik zeker weet dat hij welkom is) op elk moment terug).

 

Er zijn tal van beroemdheden die zijn schoenen willen vullen – een recente goedkeuring die fout is gegaan door Soulja Boy was een van de meer komische voorbeelden.

 

Crypto is onbekend

Crypto is geen onbekende voor grift – daar kunnen zelfs de meest hardcore crypto-grifters het waarschijnlijk over eens zijn – en ik denk dat er enige overeenstemming is dat de enige leider die het evangelie echt kan prediken iemand is die al zo rijk is dat ze het niet eens nodig hebben meer geld. Het is een van de redenen waarom de gemeenschap zoveel respect heeft getoond voor Ethereum-oprichter Vitalik Buterin, die er echt niet veel om lijkt te geven om rijker te worden – hij schonk ongeveer $ 1 miljard aan crypto aan Covid-hulpverleningsinspanningen in India. Een Musk-achtige cheerleader heeft echter een ander doel en daarom is de gemeenschap op zoek naar een goede miljardair.

 

De beste runner-up op dit moment lijkt Jack Dorsey te zijn, en hoewel hij – net als Musk – ook een andere dubbele CEO is, verschilt hij nogal van hem in gedrag en verlangen naar de schijnwerpers. Hij was echter een hoofdspreker op de Bitcoin-conferentie in Miami.

 

Dorsey verzamelt de meeste krantenkoppen voor zijn werk op Twitter, maar het is Square waar hij het grootste deel van zijn crypto-enthousiasme pusht. Gebruikers kunnen de Cash-app van Square al gebruiken om Bitcoin te kopen. Minuten voordat hij vrijdag het podium betrad, tweette Dorsey een thread waarin stond dat Square geïnteresseerd was in het bouwen van een eigen hardwareportemonnee waarop gebruikers cryptocurrency zoals bitcoin konden opslaan buiten de grenzen van een uitwisseling.

 

“Bitcoin verandert absoluut alles”, zei Dorsey op het podium. “Ik denk niet dat er iets belangrijkers in mijn leven is om aan te werken.”

 

Positief over bitcoin

En hoewel de miljardair Dorsey op papier een goede keuze lijkt, tweet hij vaak over bitcoin, maar alleen goede tweets. Hij verdedigt de gevolgen voor het milieu. Hij komt naar House misinformatie hoorzittingen met een bitcoin-tracker duidelijk zichtbaar op de achtergrond. Hij is helaas ook de CEO van Twitter, een bedrijf dat wil heersen over zijn meer lastige gebruikers – waaronder een zeer lastige gebruiker – heeft een breuk veroorzaakt tussen hem en de zeer luidruchtige libertaire sekte van de cryptogemeenschap.

 

Dorsey kwam niet erg ver in zijn toespraak voordat een bedrieger een scène maakte waarin hij hem een ​​hypocriet noemde vanwege dit alles met een paar anderen die binnenkwamen, maar zoals elke goede potentiële crypto-koning zou weten te doen, wachtte hij gewoon rustig op de geluid om te sterven.

 

Andere dingen

Hier zijn de TechCrunch-nieuwsverhalen die deze week vooral mijn aandacht trokken:

 

Het Trump-verbod van Facebook duurt minimaal 2 jaar

In reactie op de aanbevelingen van de Facebook Oversight Board dat het bedrijf meer specificiteit biedt rond het verbod op voormalig president Trump, kondigde het bedrijf vrijdag aan dat het Trump in ieder geval tot januari 2023 van zijn platforms zal weren, hoewel het bedrijf zichzelf in feite de mogelijkheid heeft gegeven om die deadline te verlengen als ze dat wil… Cardano verwachting is gestegen.

 

Nigeria schort Twitter op

Nigeria sluit de toegang tot Twitter in het land af met een overheidsfunctionaris die het “gebruik van het platform voor activiteiten die capabel zijn” noemt. om het bedrijfsbestaan ​​van Nigeria te ondermijnen.” Twitter noemde de sluiting “zeer zorgwekkend”.

 

Stack Overflow wordt overgenomen voor $ 1,8 miljard

Stack Overflow, een van de meest bezochte sites van ontwikkelaars in de technologische industrie, werd overgenomen door Prosus. De zware investeringsfirma is vooral bekend vanwege het bezit van een enorm deel van Tencent. De oprichters van Stack Overflow zeggen dat de site onder het nieuwe management onafhankelijk zal blijven opereren.

 

Spotify verhoogt zijn personalisatie

Muziekdienst Spotify lanceerde deze week een speciale sectie genaamd Only You, die tot doel heeft een deel van de personalisatie vast te leggen die het heeft geserveerd in zijn jaarlijkse Spotify Wrapped-recensie. Hoogtepunten van de nieuwe functie zijn onder meer gemengde afspeellijsten met vrienden en beoordelingen halverwege het jaar.

 

Hooggerechtshof beperkt Amerikaanse hackwet in historische zaak

Rechters van de conservatieve en liberale vleugels hebben zich verenigd in een historische uitspraak die grenzen stelt aan welk soort gedrag kan worden vervolgd op grond van de controversiële Computer Fraud and Abuse Act.

 

Deze ene e-mail legt Apple uit

Hier is een leuke, de e-mailuitwisseling die de App Store heeft voortgebracht tussen wijlen Steve Jobs en SVP van Software Engineering, Bertrand Serlet, zoals geannoteerd door mijn baas Matthew Panzarino.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.